• Homepage
  • >
  • Games
  • >
  • Op een rijtje: 3 leuke browser games om je mee te vermaken

Op een rijtje: 3 leuke browser games om je mee te vermaken

  • Paul
  • 5 Years ago
  • Comments Off
forge of empires

Of je nu even wat tijd over hebt, of gewoon even afleiding zoekt, browser games zijn altijd leuk om je mee te vermaken. Zeker wanneer je weet welke games je veel plezier zullen schenken. Om je daar een beetje bij te helpen, vind je hier de 3 leukste op een rij.

1. Online roulette

Online roulette is natuurlijk een klassieker als het om browsergames gaat. Dat komt natuurlijk vooral ook omdat het zo gemakkelijk is om te spelen, zonder dat de spanning verloren gaat. Je denkt misschien al snel aan het spelen in een casino. Dat kan, maar dat hoeft allang niet meer. Online roulette spelen via je browser kan tegenwoordig namelijk op allerlei andere manieren. Het doel blijft altijd hetzelfde: gokken waar het balletje zal landen. Door de eindeloze hoeveelheid inzetmogelijkheden, zal je je lang blijven vermaken met deze game. Alle reden om het vandaag nog te spelen.

2. Forge of Empires

Iets totaal anders is Forge of Empires. Dit is één van de vele RPG-spellen die in recente jaren zijn opgekomen. Het doel van dit type spellen is om bijvoorbeeld een boerderij, een pretpark of zelfs een hele samenleving op te bouwen. Dat laatste is het geval bij FoG. Daar begin je in de oudheid en ontwikkel je je stad steeds verder tot uiteindelijk ver in de toekomst. Je kan hier al uit afleiden dat je er ook niet zomaar even mee klaar bent. In dat opzicht is het dus ook een ideale game om je langere tijd mee te vermaken.

3. Slope

Als het om browsergames gaat, dan kan je slope als een echte klassieker in het genre zien. Eigenlijk is het heel eenvoudig, maar dat is ook direct de kracht. Je hebt de controle over een rollende bal en daarmee moet je langs allerlei hindernissen zien te komen. Hoe langer je dit volhoudt, hoe beter dit natuurlijk is. Daar zit dan ook direct de kracht in als het gaat over uren aan vermaak. Slope lijkt namelijk een simpel spel te zijn, maar het blijkt keer op keer veel lastiger dan je ooit had kunnen denken.

Previous «
Next »