• Homepage
  • >
  • Mobile
  • >
  • Alles wat je wilt weten over de nieuwe Google Pixel 7 Pro

Alles wat je wilt weten over de nieuwe Google Pixel 7 Pro

  • Paul
  • 2 Years ago
  • Comments Off
Google Pixel 7 Pro

Ieder jaar komen er weer een hoop nieuwe smartphones op de markt. Een gloednieuw toestel dat pas vanaf begin oktober 2022 te bestellen is, is de Google Pixel 7 Pro. Ben je momenteel op zoek naar een nieuwe telefoon omdat je huidige toestel aan vervanging toe is? Dan is de Google Pixel 7 Pro kopen zeker een goed idee. Maar wat maakt deze telefoon nou zo bijzonder? Wij hebben de belangrijkste informatie over deze nieuwkomer verzameld. Hieronder vertellen we je alles wat je wilt weten!

Het design en het scherm

Niet geheel onbelangrijk bij het kiezen van een nieuwe telefoon, zijn uiteraard het design en het scherm. De Google Pixel 7 pro heeft een OLED-scherm van 6,7-inch. Het Smooth Display is heel helder en de helderheid wordt automatisch aangepast aan situaties. Een groot voordeel aan de Google Pixel 7 Pro is ook het Gorilla Glass, dat krasbestendig is. De smartphone biedt veel bescherming en is bestand tegen water en stof. De Pixel 7 Pro is te koop in drie verschillende kleuren: zwart, wit en grijsgroen.

De camera en camerafuncties

De telefoons van Google staan erom bekend dat ze zeer goede camera’s hebben en dat is bij de gloednieuwe Pixel 7 Pro dan ook niet anders. Het toestel heeft een hoofdcamera van 50 megapixel, een ultra-groothoeklens van 12 megapixel, een selfiecamera van 10,8 megapixel en een telelens van 48 megapixel inclusief 5x optische zoom. De hoofdcamera, ultra-groothoeklens en telelens vind je op de achterkant en de selfiecamera aan de voorkant. Met behulp van deze vier camera’s maak je schitterende, scherpe foto’s. De camerafuncties maken het mogelijk om deze beelden nog extra te bewerken.

Maak je graag filmpjes met je telefoon? Dan is deze smartphone ook ideaal, want hiermee is het mogelijk om te filmen in 4K-kwaliteit. Zo zijn filmpjes van slechte kwaliteit verleden tijd en maak je het ene scherpe filmpje na de andere.

De batterij

De Google Pixel 7 Pro heeft een lange batterijduur, wat een groot voordeel is. De telefoon is voorzien van een all-day batterij van 5000 mAh. Zoals de naam al aangeeft is het mogelijk om de batterij de hele dag door te gebruiken. De smartphone beschikt over een snellaad functie, waarmee jouw telefoon binnen no time alweer opgeladen is. Binnen 30 minuten kan het toestel zelfs al tot 50% zijn opgeladen.

De opslag en chip

De nieuwe telefoon van Google heeft een werkgeheugen van 12GB. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor 128 GB, 256 GB of 512 GB aan opslag. Het toestel beschikt over een zogeheten Google Tensor G2 chip, die ervoor zorgt dat de telefoon sneller, efficiënter en veiliger is dan zijn voorgangers.

Nu je meer weet over de functies en features van deze gloednieuwe smartphone van Google, is het makkelijker om te bepalen of dit de ideale telefoon voor je is. De Pixel telefoons zijn in de afgelopen jaren absoluut in populariteit gestegen, dus het is zeker het overwegen waard om er eentje aan te schaffen.

Previous «
Next »